Ost och Vinprovning - Perfekta julklapp - Upplevelse i Julklapp


Ost & Vinprovning

Är din vän en riktig finsmakare? Men vet han/hon vilka viner som passar bäst till vilken ost? En ost och vinprovning är en perfekt julklapp för gorumeten som har allt. En härlig upptäcksfärd i osten och vinets värld som förhoppningsvis även ger lite nya kunskaper. Hur ost och vin kombineras för att uppnå den perfeka smaksensationen är verkligen en konst. Provningarna sker i mindre grupper med likasinnande tillsammans med en kunnig handledare. Olika upplevelseföretag erbjuder denna provning på olika orter, se vår lista nedan för att hitta den som är närmast dig.

Upplevelse.com säljer upplevelsen Ost- och Vinprovning i många städer i Sverige. All provning sker i samverkan med en erfaren sommelier och pågår cirka en timme. Garanterat en uppskattad present till ost- och vinälskaren! Läs mer här!
GreatDays anordnar ost och vinprovningar i Göteborg och Stockholm. Ost- och vinprovningarna säljs för en eller två personer och varar i cirka 2 timmar. Pris från 495kr. Läs mer här!
LiveIt har ost- och vinprovningar i Stockholm, Göteborg och Höganäs. Dessa provningar tar cirka två timmar och har en åldersgräns på 18 år. Pris från 495kr. Läs mer här!

Svårt att välja?

Upplevelse.com PresentkortGreatDays Presentkort