Vinprovning i Julklapp - Upplevelse i Julklapp


Vinprovning

En vinprovning är nästan alltid en mycket uppskattad gåva. Få chansen att prova viner på ett professionellt sätt tillsammans med likasinnande i grupp tilllsammans med en kunnig handledare. En vinprovning passar alla som gillar vin. Vinprovningen tar ofta 2-3 timmar och sker oftast på kvällstid.

Vinprovningen finns på en flertal orter runt om i Sverige, däribland:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Eslöv, Grythyttan, Helsingborg, Jönköping, Linköping, Norrköping, Uppsala och Örebro.

Läs även om Ost- och vinprovning här!

Upplevelse.com har vinprovningar som passar alla, lär dig känna vin för nybörjare till exklusive vinprovningar av finare viner. Läs mer och beställ vinprovning här!
LiveIt har vinprovningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Eslöv och Linköping. Vinprovningen pågår i 2-3 timmar och fyra till sex viner provas vid varje tillfälle. Köp för en eller två personer. Pris från 490kr. Läs mer här!
GreatDays bjuder dig på en upplevelse utöver det vanliga med en härlig vinprovning där du förutom provar vin lär dig mer om olika viner, druvsorter med mera! Säljs för en eller två personer. Pris från 399kr. Läs mer här!

Svårt att välja?

Upplevelse.com PresentkortGreatDays Presentkort