Gokart-upplevelse i Julklapp - Upplevelse i Julklapp


Gokart

Släpp ut racerföraren inom dig eller din vän – ge bort en gokartupplevelse i julklapp. Eventbolagen erbjuder olika former av gokartpaket. Ofta är det ett tävlingsrace på ungefär 15 minuter med tidtagning, men till detta tillkommer förberedelser, testvarv och säkerhetsgenomgång. Den totala tiden kan variera men 1-2 timmar är brukligt. Roligast blir det givetvis om ni är flera i samma sällskap då det alltid är roligare att tävla mot människor man känner. Oftast är det möjligt att vänner och anhöriga kan följa med och följa racet från läktaren. Lån av racingutrustning ingår i priset.

GreatDays erbjuder gokartracing i Karlskoga, här har du möjlighet att testa vem som är snabbast. Efter genomgång av säkerheten följer träningspass för att sedan följas upp av en tävling. Du kör på Gelleråsens ursprungliga racerbana. Från 399kr Läs mer här!
LiveIt erbjuder en gokartupplevelse på en inomhusbana i Stockholm. Genomgång av regler och körteknik samt lån av racingutrustning ingår i priset. Vänner är välkomna att följa dina framsteg från läktaren. Från 420kr. Läs mer här!

Svårt att välja?

Upplevelse.com PresentkortGreatDays Presentkort