Stadsvandring i Stockholm som Julklapp - Upplevelse i Julklapp


Stadsvandring Stockholm

Det finns ett brett urval av stadsvandringar i Stockholm med olika teman. Detta är ett måste för alla som vill veta mer om vår vackra huvudstad. Givetvis ett måste för alla Stockholmare. Dessa teman finns att tillgå varav alla är mycket olika och ger dig ny kunskap om Stockholm. Ge bort en stadsvandring i julklapp eller ännu bättre en stadsvandring för två, så du själv får följa med. Peter Lilliehöök, programledare, håller i stadsvandringarna i Stockholm.

Stadsvandringar med speciella teman:

Blodbad, bölder och plågsamma straff – Här lär du dig mer om det skitiga och läskiga Stockholm, eländet avslutas med en generös fika på Tyska Brinken.

Från kyskhetsbälte till dildo – En underhållande och annorlunda stadsvandring med fokus på kvinnorna. Här får du lära dig mer om intressanta kvinnor i historien. Halva stadsvandringen är på butiken Pistill (pistill.se) där du blir bjuden på champagne och lusthöjande tilltugg. Du får lära dig mer om lusthöjande mat och dryck. Perfekt julklapp till dig och väninnan?

Flärd och glamour – med lyxig chokladprovning – Historisk stadsvandring med fokus på mat, dryck, mode, skvaller och skandaler. Stadsvandringen avslutas med en lyxig chokladprovning. För dig som vill kombinera historia och lyx!

Otrohet, svartsjukt och den stora kärleken – En stadsvandring i Stockholm i kärlekens tecken.

Takvandringar har också blivit mycket populärt, läs mer om takvandringarna här.


Svårt att välja?

Upplevelse.com PresentkortGreatDays Presentkort